www.cybersecuritywerkt.nl

Op de arbeidsmarkt voor veiligheid is er een grote vraag naar cybersecurity talenten en professionals. Cybersecurity is een veelbelovende markt, niet alleen voor aanstormende experts, maar ook voor zij-instromers (lees: mensen met een andere dan ICT-achtergrond en mensen die werken in een andere sector.Op deze website kunnen geïnteresseerde (potentiële) zij-instromers: grasduinen in cybersecurity werkveldengenieten van inspirerende video’shun geschiktheid voor verschillende werkvelden testenkijken naar trainingen, cursussen en vacatures.

Dynamisch domein

Cybersecurity is een dynamisch domein waar verschillende experts samenwerken. Door voortdurende innovaties en technologische en maatschappelijke ontwikkelingen blijft de behoefte aan cyberveiligheid zich ontwikkelen. Cybersecurity is en blijft actueel door nieuwe dreigingen en aanvallen, ontwrichtende technologie, grote datalekken. Het onderwerp krijgt steeds meer aandacht van beleidsmakers, de overheid en het bedrijfsleven. Het cyber domein biedt volop kansen voor zij-instromers en managers/professionals die in hun functie blijven maar deze wel willen verrijken met cybersecurity kennis en kunde. Ontdek op deze website hoe je een boost kunt geven aan je loopbaan.

Cybersecurity doet er toe

Investeren in cybersecurity loont. Werken in of aan cybersecurity heeft de toekomst. Cybersecurity werkt! Cybersecurity werkt is een initiatief van en wordt ondersteund door (powered by) het veiligheidscluster HSD. Het is geinspireerd op een voorstudie gefinancierd door de Provincie Zuid Holland en is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de gemeente Den Haag. Het thema van de landingssite is inhoudelijk verbonden met dat van Security Talent, ook een initiatief van HSD.